PROFESIONÁLNÍ KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ WELEDA

     Novinka v kosmetické profesionální péči!

Neváhejte vyzkoušet na sobě něco příjemného, voňavého a zároveň čistě přírodního v kosmetickém ošetření. Používá se výhradně kvalitní přírodní kosmetika Weleda, která přihlíží k aktuálnímu stavu pleti a jejím potřebám. Pokožku přirozeně posiluje a chrání. Přípravky od společnosti Weleda obsahují pouze čisté přírodní suroviny nejvyšší dostupné kvality.

weleda-wild-roseKosmetické ošetření je rozděleno do tří částí a vychází z filosofie o poznání člověka v jeho třech oblastech, které se vzájemně prostupují. Lidské tělo a zároveň pokožka, která jej chrání, je extrémně namáhaná náročností doby, stresem, nedostatkem hydratace a živin. Je třeba se věnovat tělu nejen z hlediska výživy, ale také vhodnou relaxací a péčí. Odměnou vám bude zdravé fyzické tělo, spokojenost duše a zářící pokožka.

Ošetření začíná seznamovacím a uvolňujícím rituálem, který vás naladí na celou péči od hlavy až k patě. Péče o nohy je také důležitá. Na ně často zapomínáme a přitom nás nesou celým životem. Proto je na začátku upřednostníme voňavou koupelí a lehkou masáží kvalitním olejem. Uvolnění pak probíhá i v oblasti krku a vlasové pokožky a připraví vás na další příjemné chvíle.

Hlavní a důležitá je střední část ošetření, která je zaměřena na čištění pleti povrchově a hloubkově. Při působení čistící masky následuje ošetření rukou s jemnou masáží a zábaly. Kosmetika Weleda má širokou nabídku kvalitních krémů na ruce a různých olejů, které vaše ruce vyhladí a hydratují.

Třetí částí kosmetického ošetření je pěstící péče spolu s jemnou masáží obličeje. Vaši pokožku zklidní a vyživí pěstící maska. Závěrem ošetření je denní péče dle typu pleti a jejího stáří.

Profesionální kosmetické ošetření Weleda je určeno pro mladistvou pleť se sklony k akné, pro citlivou pleť náchylnou k alergiím, pro normální i zralou pleť různého věku, pro muže a zejména pro ženy, které dokáží ocenit přírodní kosmetiku. Samotné ošetření trvá 90 minut. Nově lze využít luxusnější ošetření trvající 120 minut. Navíc prožijete delší masáž obličeje s válečky z polodrahokamů (růženín, nefrit), péče o nehty a lůžko, zábal rukou a celková prohlubující péče s dostatkem času pro relaxaci a regeneraci nejen vaší pleti ale i celého těla.

V péči nabízím i zkrácenou variantu kosmetického ošetření Weleda, která trvá 60 minut a je zaměřena především na čištění pleti spojenou s pěstící částí na závěr.

Dovolte si přírodní péči plnou úžasných vůní jako je růže, měsíček, rozmarýn, levandule, granátové jablko apod. Ocení to vaše smysly a tedy vaše duše, která z toho bude mít radost a příjemný zážitek.

 

weleda_01 weleda shutterstock_209265583

V SOULADU S ČLOVĚKEM  A PŘÍRODOU ANEB WELEDA VEDE KE KRÁSE A HARMONII