Dr. Hauschka

Kosmetika Dr.Hauschka je značkou společnosti WALA Heilmittel GmbH, která vedle této značky vyvíjí a sama vyrábí léčivé přípravky WALA Arzneimittel a WalaVita. Péče o pleť Dr.Hauschka byla vyvinutá během 60. let společností WALA a vstoupila na trh v roce 1967. Byla jednou z prvních přírodních řad péče o pleť.

Vysoká kvalita biokosmetiky Dr.Hauschka spočívá v použití jakostních bylin a léčivek. Pěstují se biodynamickým způsobem ve vlastních zahradách a na přilehlém ekologickém hospodářství s názvem Sonnenhof dle zásad Demeter. Další rostliny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a z obhospodařovaného volného sběru. Ručně se sbírají a dále šetrně zpracovávají. Díky projektům pěstování po celém světě WALA zajišťuje, že ingredience v té nejvyšší kvalitě jsou dostupné vždy a v dostačujícím množství. WALA podporuje biodynamické pěstování a umožňuje lidem z ekonomicky méně vyspělých zemí ovlivnit svoji budoucnost. Rostlinné bambucké máslo z Burkina Faso v Africe a éterický růžový olej z Bulharska jsou toho příkladem.

Kosmetika Dr.Hauschka obnovuje sílu pokožky, posiluje přirozené procesy a rytmy pokožce vlastní a chrání ji před vnějšími vlivy. Se svými ochrannými, posilujícími, oživujícími a regeneračními vlastnostmi nás může provázet v každém období našeho života. Při jejím použití se nedostaví žádné zdánlivé, okamžité účinky, nevyvine se žádná závislost. Pokožka se bude krůček po krůčku učit fungovat zdravě a normálně.

urocnikbolhoj

úročník bolhoj

Kosmetika Dr.Hauschka se rozdělení na různé typy pleti v principu nepodřizuje. Přípravky působí na kůži jako celek a napomáhají její zdravé činnosti. Součástí každé receptury základní péče o pleť tvoří vždy léčivá rostlina (např. úročník), která má tu schopnost podporovat všechny důležité funkce kůže. Jí pomáhají speciální rostlinné výtažky, minerální látky, oleje, přírodní aromatické látky, aby tak vznikl harmonicky vyvážený celek. Tímto způsobem je pokožka připravena si již dále sama vybírat, co je pro její harmonizaci potřebné a účinné.

Také způsob použití přípravků se řídí fyziologickými vlastnostmi kůže. Zde je třeba především přihlížet k jejímu dennímu a nočnímu rytmu. Přípravky mají za úkol znormalizovat určitý projev pleti především tím způsobem, že stimulují vlastní síly organizmu směřující k rovnováze pokožky.

Použití přípravků Dr.Hauschka umožní pokožce, aby se stala opět zdravým orgánem a aby překonala své nedostatky, které jsou viditelné díky jednostranným projevům pleti (suchost, citlivost aj.).

Kosmetika neobsahuje syntetické barvy, vůně ani konzervační látky. Testování se provádí výhradně na dobrovolnících nikoliv na zvířatech. Výtažky z rostlin se získávají za použití jedinečné metody rytmizujících procesů. Nepřidávají se žádné látky, které jsou podobné látkám obsaženým v pleti (např. kyselina hyaluronová, liposomy atd.).

Veškerý sortiment kosmetiky Dr.Hauschka je certifikován značkou BDIH jako „Kontrolovaná přírodní kosmetika“ a NATRUE (více než 95% organických složek).

certifikat-bdih-1              certifikat-natrue-2

http://www.drhauschka.cz/

www.yinyang.cz