KOSMETICKÁ PÉČE DR.HAUSCHKAbanner_logo_DH

Harmonizující kosmetická péče s přírodní kosmetikou Dr. Hauschka

Kosmetické ošetření Dr.Hauschka začíná voňavou koupelí nohou. Jeden z důvodů, proč se můžeme těšit na luxusní lázeň nohou, je to, že právě ty zůstávají při našem pracovním nasazení, tolik zatěžujícím hlavu, velmi často studené. Následuje masáž nohou. Promnutí nohou a chodidel tak vytváří protiklad k přetížení hlavy a nechává odplynout stres v obláčku příjemných vůní a fantazie. foot soakToto vše je dobrodiním pro naše nohy, které jsou v dnešní době tolik zanedbávány. Dá se říci, že to, jak si v životě stojíme a jak procházíme naší osudovou cestou, záleží na jejich teplotě a blahu. Teplé nohy přispívají k tomu, že ošetření pleti je organismem vnímáno jako celostní ošetření.

Rozmanitými pohyby se uvolní napjaté krční svalstvo a šíje, ruce a paže jsou jakoby celé lehce ovinuté pocitem volnosti po osvěžujícím promnutí a pohlazení. Po takovémto přijetí je možné si teprve vychutnat následující ošetření obličeje a plně vstřebat jeho blahodárné účinky.

home1Nedílnou součástí tohoto ošetření je čištění a intenzivní péče o pleť za použití přírodních kosmetických přípravků Dr.Hauschka. Voňavé teplé komprese na obličej a dekolt přivodí hluboké uvolněné dýchání. Napařovací lázeň s vilínem viržinských, lichořeřišnicí a sedmikráskou dohromady s čistící maskou na bázi léčivého jílu s vilínem a lichořeřišnicí pročišťují pleť až hluboko do pórů a připravují ji tak pro následnou péči. 

Skutečným srdcem této péče je lymfatická stimulace, prováděná pomocí jemných tahů štětců a dlaní. Povzbuzuje tak procesy proudění lymfy ve tkáních našeho těla a tím stimuluje regeneraci a ozdravné procesy člověka. Odbourávají se nahromaděné škodlivé látky, pomáhají se vylučovat, a tím se posiluje imunitní systém.

Vydatné obličejové masky, tato extra dávka péče s výtažky z léčivých bylin, stejně tak i vysoce kvalitní rostlinné oleje jako avokádový a jojobový olej uklidňují, vyhazují a stimulují zvláčňující procesy pleti. Na závěr přijde denní péče dle aktuálního stavu pleti a protažení nohou.

 

KOSMETICKÁ  PÉČE  KLASIK                                          

Rozsáhlý program regenerujících impulzů na pleť a celý organizmus. S koupelí nohou, promnutím nohou a rukou, uvolňujícími technikami, čištěním pleti, napařující lázní, hloubkově čistící maskou, lymfatickou stimulací, pleťovou kúrou, intenzivní pěstící maskou, péči o dekolt, zakončena denní péčí. Doba ošetření je 120 min.

Dr_Hauschka-Behandlung

KOSMETICKÁ  PÉČE  REVITAL                                         

Oživující ošetření pro unavenou pleť. Doporučuji obzvlášť v přechodném ročním období. Začíná se koupelí nohou, uvolňujícími technikami, odlíčením a čištění pleti, napářkou a čistící maskou. Středem ošetření je lymfatická stimulace, pokračuje se pleťovou kúrou, ošetřující maskou dle typu pleti s masáží dekoltu a na závěr denní péče. Doba ošetření je 90 min.

KOSMETICKÁ  PÉČE  RELAX

Důraz je kladen na celkové uvolnění, hloubkové čištění pleti se neprovádí. Začíná se koupelí nohou, uvolňujícími technikami a ošetřením paží a rukou, pokračuje odlíčením a čištěním pleti, lymfatickou stimulací a následně pleťovou kúrou. V péči je zahrnuta také ošetřující maska dle typu pleti, masáž dekoltu a na závěr denní péče. Doba ošetření je 90 min.

home2

KOSMETICKÁ PÉČE CLEAN

Ve středu kosmetického ošetření stojí intenzivní čištění pleti, které vyjasňuje a zjemňuje pokožku. Péče zahrnuje: koupel nohou, uvolnění krku a šíje, odlíčení a čištění pleti, napářka, hloubkové čištění, čistící maska, lymfatická stimulace, pleťová kúra, ošetřující maska dle typu pleti a denní péče. Doba ošetření je 60 min.

KOSMETICKÁ  PÉČE  MOJE CHVILKA 

Ošetření je určeno pro ty, kteří si chtějí dopřát chvilku pro sebe anebo ošetření Dr.Hauschka neznají a chtějí se s tím poprvé seznámit. Péče zahrnuje: koupel nohou, uvolnění krku a šíje, odlíčení a čištění pleti, lymfatická stimulace, pleťová kúra, ošetřující maska dle typu pleti, masáž dekoltu a denní péče. Doba ošetření je 60 min.

DrHauschka_Intensive-care-group